Broodje Bahco over Cybercrime (OE)

Het Broodje Bahco is dé informele lunchbijeenkomst voor en bij leden van Ondernemend Emmen. Iedere bijeenkomst is verschillend, er komen altijd weer andere onderwerpen aan bod.

Deze keer wordt het Broodje gehouden in het bruin-café van Ondernemend Emmen aan de Kapitein Nemostraat 20 in Emmen.
Aanvang is zoals gebruikelijk om 12.00 uur. Onder het genot van een heerlijke broodjeslunch,  neemt CyberRisico expert Henk Bloemsma van Quality ICT u mee in de duistere wereld achter het internet.

Cybercrime, Hackers, Ransomware, Phishing. Termen waar je vandaag de dag niet meer omheen kunt. Maar wat zit er achter die woorden? Als je af en toe het nieuws volgt, zou je er als ondernemer bang van worden, het kost je al snel veel geld, meestal met iets vaags als bitcoins. 

En wat is nu de realiteit, hoe herken je cyberrisico’s, wat moet je wel en niet doen en hoe voorkom je dat dataverlies een gevaar voor je bedrijfscontinuiteit vormt?

Wat is bijvoorbeeld ransomware, hoe herken ik een hacker, hoe voorkom ik dat ik slachtoffer wordt van ransomware of datadiefstal zijn een aantal onderwerpen die worden belicht. Daarnaast zult u uiteraard de nodige nuttige en direct bruikbare tips krijgen om uw waardevolle data veilig, en vooral van u te houden.

Quality ICT is de specialist op het gebied van CyberRisico’s, en helpt organisaties met alledaagse vraagstukken op het gebied van bedrijfscontinuiteit, cyberrisico’s en awareness.

Kortom wilt u meer weten over bovenstaande, schuift u dan aan deze middag. 

Programma: 

12.00 uur ontvangst 

12.10 uur korte voorstelronde 

12.15 uur thema / presentatie Cybercrime door Henk Bloemsma

13.00 uur wat verder ter tafel komt, wat houdt u bezig? 

13.30 uur beoogde eindtijd

Datum en locatie

dinsdag 1 september 12:00 - 13:30 uur
Bruin-café OE, Kapitein Nemostraat 20, Emmen

Bijeenkomsten