Algemene Ledenvergadering – ALV (OE)

Graag willen wij jullie uitnodigen voor de Algemene Ledenvergadering van Ondernemend Emmen. Deze keer zijn we te gast bij OE-lid Vepa, in het Circulair centrum van de Fair Furniture Group en het Biobased Research Lab aan de James Cookstraat 20 in Emmen.

Janwillem de Kam is directeur bij kantoor- en projectmeubelfabrikant Vepa. Alle meubelen worden ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd in de vier eigen fabrieken in Nederland. De Kam zet zich in voor het verduurzamen van de meubelindustrie.

Als je de juiste mensen aan tafel hebt, geeft dat ook de juiste energie die nodig is om een project te laten slagen. Dat doen we door samen te werken met de juiste bedrijven en mensen. Door anderen te motiveren met aansprekende succesverhalen krijg je enerzijds de creatieve en veranderingsgezinde mensen binnen je bedrijf mee, maar ook de net zo belangrijke conservatieve en kritische medewerkers.“

Voorzitter Jelle Dokter van Ondernemend Emmen neemt de bestuurszaken met u door en penningmeester Roy Posthuma licht de financiën toe. Herman Idema van Ondernemend Emmen B.V. neemt u mee in de trends en ontwikkelingen die nu en in 2024 spelen. Wilt u uw contacten eens laten kennis maken met Ondernemend Emmen? Een introducé is van harte welkom.

Programma

15.30 uur Inloop met koffie/thee en iets lekkers

16.00 uur Welkomstwoord en bestuurszaken door Jelle Dokter, voorzitter Ondernemend Emmen

16.10 uur Financiën door Roy Posthuma, penningmeester Ondernemend Emmen

16.20 uur Terugblik 2023 en vooruitblik 2024, trends en ontwikkelingen door Herman G. Idema, directeur-bestuurder Ondernemend Emmen B.V.

16.45 uur Presentatie Vepa, Janwillem de Kam

17.00 uur Rondvraag en sluiting

17.15 uur Napraten onder het genot van een drankje en hapje en mogelijkheid om mee te lopen met een rondleiding

AANMELDEN: via het formulier op deze pagina.

Graag tot 21 november!

Datum en locatie

dinsdag 21 november 15:30 - 17:30 uur
Vepa, James Cookstraat 20, Emmen
  • Meerdere namen mogelijk
  • Date Format: DD slash MM slash YYYY